DESPRE AGRICONSTRUCT

Compania noastră îşi propune să crească satisfacţia clienților prin îmbunătățirea continuă a calităţii managementului şi a proceselor de realizare a construcţiilor civile şi industriale, pentru a deveni un leader de piaţă performant.

Agriconstruct dispune de mijloace logistice și fizice pentru orice nivel de construcție.

Profesionalismul, seriozitatea, experiența și garanția lucrărilor sunt doar câteva dintre particularitățile ce ne încadrează în topul companiilor de profil din Bacău.

CE FACEM

La Agriconstruct punem bazele viitorului. Investim în calitate, în oameni și construim o parte din lumea de mâine. Performanța noastră se bazează pe eficiență, atenție pentru calitate, respectarea termenelor și responsabilitate față de mediu și echipă.

Suntem o companie care activează la nivel național, care este un jucător premium în piața românească, încă din 2001.

Ridicăm standardele industriei și oferim garanția execuției. Suntem specialiști în construcții industriale, reabilitări și intervenții la construcții existente.

ECHIPA NOASTRĂ

Cristinel Popa

Director General

Construiesc clădiri dar în același timp construiesc caractere. Ajut la dezvoltarea personală a fiecărui coleg și mă las modelat la rândul meu de echipa pe care o conduc. O fac cu recunoștință și cu iubire. Onorez prezența fiecăruia în viața mea și le mulțumesc pentru că împreună chiar știm să facem lucruri extraordinare, înțelegând că aceasta este misiunea noastră : să Facem ce știm , să Construim.

Valentin Venghiac

Director Tehnic

Dispunem de tot necesarul pentru a putea executa orice gen de lucrare, indiferent de complexitate, îndeplinind standardele și oferind un raport calitate-preț corespunzător. Avem soluții și idei la toate problemele care pot să apară în desfășurarea lucrărilor. Agriconstruct e partenerul pe care puteți conta!

Moțatu Andreea-Cezara

Director Economic

Agriconstruct înseamnă, pentru mine, echipă.  O echipă solidă, formată din oameni dinamici, orientați spre calitate și inovație, care m-au făcut să mă simt binevenită încă din momentul în care m-am alăturat lor, permițându-mi  să evoluez  datorită experienței, energiei și eticii profesionale ale fiecărui membru al acesteia.  Vă așteptăm să facem echipă pentru proiecte de succes!

S.C. AGRICONSTRUCT S.R.L. are implementate şi menţine următoarele sisteme de management: