PROIECT EXTINDERE FABRICĂ DE SALAMURI CRUD-USCATE

Extinderea este în formă de L, regim înălțime P+2E, parțial P+3E, cu o suprafață construită totală de 3.927 mp. Infrastructura este realizată din fundații tip bloc beton simplu și cuzineți din beton armat sub stâlpi, legați cu fundații continue din bloc de beton simplu și centuri din beton armat sub ziduri, pardoseala este din beton armat cu plase sudate.

Suprastructura este realizată din cadre din beton armat monolit dispuse pe două direcții perpendiculare, cu planșee din beton armat monolit.

Închiderile exterioare s-au executat din zidărie BCA, rigidizată cu stâlpi din beton armat, placate la exterior cu tablă cutată, similar cu arhitectura fațadelor clădirilor existente, iar la interior cu panouri tip sandwich, grosimea fiind diferită în funcție de destinația spațiilor.

Acoperișul este tip terasă, cu învelitoare din membrane bituminoase termosudabile. Izolarea termică la nivelul terasei s-a executat cu polistiren expandat protejată cu o șaăa armată, cu pante.

Pentru evacuarea de urgență a fost amenajată și o scară metalică exterioară din stalpi HEA, ancorați în fundații cu buloane, iar treptele s-au executat din tablă striată montate pe profile din țeavă rectangulară. Circulația mărfurilor pe verticală se face prin intermediul a două lifturi interioare. Pentru realizarea podului tehnologic s-a montat o structură din profile metalice pe stâlpii structurii de rezistență parter.

Compartimentarile interioare s-au executat din panouri tip sandwich, grosimea acestora fiind diferită în funcție de destinația spațiilor și de gradul de rezistență la foc. Pardoselile s-au executat din gresie industrială antiacidă cu pante spre sifoane și rigole. Tavanele nestructurale s-au executat din panouri sandwich.

Perioada în care s-au executat lucrările la acest obiectiv, a fost între 01.02.2016 și 12.09.2016 .